autumn

2012-10-29 / 19:01:41
Nikon D5100 / 50 mm f.18

halloween

2012-10-27 / 12:43:00
 
Ina och jag har precis skärt ut en pumpa nu som vi köpte igår. Dog av lukten så Ina gjorde det mesta. Den blev mer glad än läskig men man får väll tro att den är så glad att den vill äta upp en, haha. 
Snart ska vi ut och fika eftersom det är Inas namnsdag men först måste dom fixa klart i köket för vi håller på att måla om där. Det blir kul att se resultatet.

Men ska ut och fota lite sen och imorn blir det somsagt jätte mycket foto. Solen skiner ute just nu. Don't like. Är inte som alla andra som älskar solen. När det är sol då vill jag vara inne och mysa. När det är regn då vill jag vara ute. Jobbigt det där.
 

last day of autumn holiday

2012-10-27 / 00:17:17
 
Sista dagen av lovet idag. Orkar inte riktigt gå till skolan på måndag men det ska bli kul att träffa alla. Idag har jag bara varit hemme och vi har handlat massa halloween godis och en pumpa till imorn så min syster har namnsdag så vi firar det samtidgt som halloween.

Och på söndag så ska vi fota massa höstbilder som ska blir roligt. Snöade också lite igår men i Stockholm har det ju snöat jättemycket så det är skönt att det vi inte har så tidig snö. Nu ska jag se lite gossip girl och somna till det. 

shoppingen

2012-10-26 / 18:42:49
 
Det här är vad jag köpte i stockholm, hade önskat att jag hade köpt lite mer men hade inte riktigt råd..men är väääldigt nöjd med hollister hoodien! ÄLSKAR den förutom att man ser lite ut som en uppstoppad tomat men det skiter man i när man känner hur muk den är. Har på den varje kväll och myser. Köpte också en röd T-shirt. Men inne i affären är det ju så mörkt så trodde att den var rosa men när jag hade köpt så såg jag att den var röd ich jag hann/orkade inte lämna tillbaka den. Men yolo liksom, höhö.

i'm back

2012-10-25 / 15:05:36
 
Äntligen hemma nu efter ha varit i stockholm och säffle! Kom till Säffle på lördageftermiddagen och åkte hem på tisdagmorgonen. Där har vi inte gjort någonting egentligen. Men jag har tagit väldigt mycket bilder iaf ↑. På tisdagen så åt pappa och jag på restaurang och sen på bio.
Och på onsdagmorgonen så mötte jag  min syster och hennes kompis och då gick vi till Hollister och va där i några timmar, haha. Sen så gick på lite andra affärer. Vi fick sammanlagt 14 kassar tillsammans. Ni kan se bilden här →. Bilder på vad jag köpte kommer sen! 

dom senaste dagarna

2012-10-19 / 18:55:01

Lite bilder från dom senaste dagarna, visar inte så mycket, haha. Men har varit kattvakt, tagit egobilder, fikat med systern efter ha tagit spruta och lyssnat sönder på nya låten Diamonds. Kärlek till den. Men nu är det höstlov! Ska åka till till Stockholm med den tidiga båten och sedan visare till Säffle tillsammans med pappa och sen på tisdagen och onsdagen så är vi i Stockholm och shoppar. Sjukt taggad.
Så bloggningen kommer inte vara på topp. xoxo


borka pt. 2

2012-10-18 / 17:45:00
 
Två bilder till från Borka. Snart höstlov och på Lördag så åker jag med pappa till Säffle för att hälsa på framor och farafar sedan så åker vi till Stockholm för att handla på Hollisteeer! Sjukt kul, yupp.

a sister with a braid

2012-10-17 / 17:12:00
 
Fotad för nån vecka sedan på min fina syster. Har inte blivit så mycket bloggning på sistonde men har massa läxor och prov osv.. och det är ju snart lov också. Döskönt. Uppdaterar så snart jag kan! xoxo

dö till mondays

2012-10-15 / 16:10:05
 
Bild tagen i Borka. Bild som passar perfekt till vädret just nu. Det började regna på förmiddagen och det regnar fortfarande. Slapp som tur var cykla hem i vädret. Hade hemkunskap på morgonen, roligaste ämnet typ. EV som sista ämnet och vi slutade halv tre. Prov igen på Onsdag, ganska lätt men orkar inte träna. Döö säger jag bara till måndagar men det är iallfall en dag närmare lovet, see ya
 

it's just getting colder and colder

2012-10-14 / 16:54:00
 
Har precis varit ute på en promed med mamma, väldigt msyig och skönt. Alla fäeger börjar äntligen komma hit nu. Älskar sånna träd som mittersta bilden. Filmade lite men jag suger på det så kommer antagligen inte visa upp nått..och om ni undrar vad jag gör på sista bilden så kände jag för att dansa lite och jag bara kände för att lägga upp den på bloggen. Jag vet att jag dansar snyggt.

kattvakt

2012-10-13 / 17:10:33
 
Idag har jag varit kattvakt åt två söta katter! Så himla söta verkligen! Vi har matat dom och lite sånt. Lördag idag också, Lördagsgodis och film idag som gäller alltså.
 

tgif

2012-10-12 / 16:39:00
Äntligen fredag! Längsta dagen idag, matte, No är ju dom tråkigaste. Men slutade halv tre och efter det så gick jag till pianot och sen så cyklade jag hem. Regn och mulet idag men lite sol. Som alla andra dagar. Har prov snart igen så tränar lite på det. Ganska långt kavr tills dess men ändå. Wuäk, hatar verkligen prov..bjuder på en fin höst bild istället från onsdagen då det var fin höstsol!
 

nya

2012-10-11 / 19:48:00
 
Förra veckan ungefär så fick jag hem nya urbanears eftersom dom gamla som jag fick av familjen på födelsedagen gick sönder på vägen hem från borka. Så nu har jag fått nya och fräscha! Awesome. Har varit fullt upp med skolan och sånt den här veckan, hade två prov igår och två läxor till imorn, så det blir plugg resten av kvällen. Natti.

en kall oktoberdag

2012-10-10 / 16:48:28
Tråkig onsdag, med bl.a. två prov i dom tråkigaste ämnena, so, no. Gick sådär. Men mysig höstsol hela dagen idag har det varit. 

before i die

2012-10-08 / 19:05:58
 
Här är det jag har hållit på med. Somsagt så köpte min syster fotoalbumet för några dagar sen. Och sen har jag bara beställt bilderna från Fujidirekt. Och jag vet, det är text bakom "before i die". Det är väldigt irriterande. Använder mig bara av scrapbooking. Ska sedan när det händer skriva datum och nått annat kanske när det händer. Ni ska få se inuti också sen när jag är klar!